Om Julius

Hvem:
Jeg er en mann på 39 år som bor i Oslo og er veldig glad i god mat og gjerne noe tilhørende god drikke.

Hvorfor:
På min jobb var det noen som alltid spurte på hva jeg hadde til middag i går sånn at de fikk ide til hva de skal lage til middag.
Derfor tenkte jeg at det måtte være mye lettere for dem hvis jeg la ut dette på nettet.

Hva:
Jeg mener at det å lage mat fra bunnen av er veldig enkelt og at det ikke tar så veldig mye mer tid enn å bruke halvfabrikat.
I tillegg til å skrive om hva jeg lager på kjøkkenet, kommer jeg til å skrive om andre gode matopplevelser som feks. besøk på restauranter.

Også kan det jo hende jeg vil skrive litt om vin, da jeg setter stor pris på god vin og den lille vinkjelleren min har mye god vin som må drikkes opp før eller siden.

Ølbrygging:
Sammen med en kompis som heter Olaf så brygger jeg også hjemmebrygget øl.
Mer om dette finner du på JOBryggeriet sin hjemmeside på http://www.jobryggeriet.no

Kontakt meg:
Ønsker du kontakt med meg så kan du enten kontakte meg via Facebook på http://www.facebook.com/juliusmatblogg, eller på mailadresse juliusmat@online.no

4 tanker om “Om Julius

  1. Flott blogg mister 🙂 Kanskje du klarer å inspirere meg til å bli glad i matlaging også 😉 Hwer i gården er det Morten som lager, men jeg lover å bli flinkere. Kan jo starte etter å ha lest litt her .

    • Takk, takk. Håpet er jo at jeg skal klare å inspirere deg og alle andre, men man vet jo aldri. Vi har mer eller mindre samme arbeidsdeling her hjemme og Kristin har ennå ikke blitt inspirert etter så mange år 😉

  2. Kjempefin matblogg, gøy å finne igjen retter vi lager varianter av selv også men ikke minst få idéer til retter vi ikke har laget før.

    Blir også kjekt å følge med på dine krumspring innen molekylær gastronomi!

  3. Jeg liker å lage mat fra bunnen av og prøve nye smaker, og liker å ha litt oppskrift å gå etter. Dette var enkle retter som ikke tar så lang tid å tilberede. Veldig bra, dette likte jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *